Stabila, hèt meetwerk voor de professionele vakman .

Meer dan 130 jaar gekenmerkt door een grote geest van uitvindingen 


 

Alles begon in 1865, Anton Ullrich, oom van STABILA-oprichtter , Gustav Ullrich, gaat plooimeters produceren. Het bedrijf beschikt over zijn eigen museum . Anton Ullrich

Een stap naar innovatieve tools


 

STABILA  is voortdurend in interactie met hun klanten uit verschillende branches om hun produkten te optimaliseren en aan te passen aan de verschillende behoeften. Het bedrijf combineert de enorme ervaring van professionals met de kennis van hun teams van technici, ontwikkelaars en ingenieurs. Dit vertaalt zich in een continue analyse van nieuwe productideeën en het ontwikkelen, testen en evolueren van prototypes en dit in nauwe samenwerking met professionele gebruikers.

De grote zorg, besteed aan de materiaalkeuze, het respecteren van veeleisende productienormen en de talrijke interne kwaliteitscontroles tot de levering van het product, al deze elementen samen bepalen de wereldwijde erkenning en gewaardeerde kwalitait van de STABILA producten!  

Het goed functioneren van onze produkten is voor ons van cruciaal belang. Veranderende constructie-eisen zijn wat ons drijft om voortdurend te innoveren en onze produkten te verbeteren. Zo staat STABILA garant voor uitstekende kwalitiet en een constante voorsprong op het gebied van innovatie.

Unser Weg zu innovativen Werkzeugen

Goed gereedschap = goed werk   

 

Nauwkeurige metingen uitvoeren is van cruciaal belang op een bouwwerf. Daarom is het voor professionals zo belangrijk om te kunnen werken met tools waarop ze altijd kunnen vertrouwen, die de uiteenlopende meettaken op de werf altijd precies, efficiënt en eenvoudig kunnen uitvoeren en die zelfs onder de zwaartse omstandigheden en in alle weersomstandigheden voor de juiste resultaten zorgen.

Uw werk wordt vereenvoudigd en zo verhoogt U uw productiviteit dankzij de meetinstrumenten van Stabila die aan hoge eisen voldoen.

 

 

Vidéos de présentation

 

 

 

 

 

Doelgerichte meetinstrumenten voor de industriele professionals  

Het productgamma bevat plooimeters, waterpassen, hoekmeters , lijn- en rotatie lasers, afstandslasers , meetbanden en rijen.

 

 

Zie Downloads 

 

Schrijf U nu in voor de  STABILA Newsletter ;

 

Volg ons op de sociale media :

Een vraag over onze producten STABILA ?

 

 

 


(*) Verplicht veld