Privacyverklaring

Deze privacyverklaring informeert je over de verzameling van jouw persoonsgegevens bij het opstellen van een factuur als verdeler.

Persoonsgegevens zijn heel belangrijk voor ons en we willen deze dan ook zo goed mogelijk beschermen... Bij het gebruik van je persoonsgegevens, houden we rekening met de rechten die je hebt volgens de wet.

Wanneer je bepaalde producten aankoopt ,stellen wij  een factuur op. Om deze te kunnen opmaken hebben wij de naam nodig van uw onderneming, het adres van uw maatschappelijke zetel, uw telefoonnummer alsook uw BTW-nummer. Uw naam, voornaam en adres zijn verplicht op de factuur. Uw telefoonnummer gebruiken wij om u te contacteren bij eventuele problemen. Al uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om de factuur te kunnen opstellen.

Facturen hebben een wettelijke bewaartermijn van 7 jaar. Aangezien we gebonden zijn aan die wetgeving, kunnen we je gegevens niet eerder schrappen.

Wij hechten heel veel belang aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. U kan ten alle tijden een overzicht aanvragen van de persoongegevens die we van U bijhouden. U kan ook foutieve gegevens laten verbeteren en gegevens die niet langer relevant zijn laten schrappen.

Heb je klachten rond de behandeling van je persoonsgegevens? Of heb je bijkomende vragen? Aarzel niet onderstaand formulier in te vullen en ons door te sturen.