Picard, gemaakt door experten voor professionelen.

Alles begon in 1857

Johann Herman Picard rictte zijn bedrijf op in een oude smederij in een vakwerkhuis in de bergen. Daar werden toen al gereedschappen gemaakt voor de smederij, blik-en slotenmakers, waaronder allerlei hamers en plaatscharen. Een assortiment dat, met uitzondering van de plaatscharen, tot op de dag van vandaag voor een groot deel nog wordt geproduceerd. 

 

 

VOORSTELLING 


 

Picard GmbH biedt het ideale assortiment voor alle werksectoren waarin hamers altijd een belangrijk gereedschap zijn geweest. De verschillende gebruiksmogelijkheden van de hamer zijn te danken aan een speciale vorm en verschillende en aangepaste gewichtsklassen.Bovendien moeten de hamers veilig en moeiteloos werken mogelijk maken. Wij beschouwen het als onze belangrijkste taak om het beste te bieden.

 

5b12aa0b57.gif

 

HET VERVAARDIGEN VAN HAMERS

De jarenlange ervaring en de wens om optimale kwaliteit te bieden,hebben onze eisen aan de staalsoorten die we gebruiken verhoogd en hebben ons ertoe gebracht om technische processen voortdurend te verbeteren, met name op het gebied van warmte-en oppervlaktebehandeling.

Om hamers in verschillende vormen te produceren, vertrouwen we, naast moderne productiemachines, op de knowhow van onze medewerkers op het gebied van gereedschapsbouw, stempelen, warmtebehandeling, slijpen en polijsten.

Ons uiteindelijk doel is om aan alle eisen van onze klanten te voldoen. Dit doel wordt ondersteund en nagestreefd door elk van onze medewerkers en vormt de kern van onze inspanningen om de gebruiker van Picard-tools tevreden te stellen om zijn partner op lange termijn te worden. Ons productieprogramma is voortdurend aangepast aan de eisen van de markt.

 

ebda529075.gif

 

HET GEREEDSCHAP 

Sinds 1857. In de afgelopen decennia is er veel veranderd. Technische vooruitgang heeft geleid tot betere staalsoorten, efficiëntere fabricageprocessen; nauwkeurige controleprocessen en ten slotte hogere eisen aan de gereedschapsprestaties. PICARD heeft altijd op het hoogtepunt van deze ontwikkelingen gestaan. Zo bieden onze producten vandaag de dag een compromisloze kwaliteit.

 

 Product presentatie

 

 

 

 

Slaggereedschap voor de industrie

Halder_Picard_Katalog_S7.jpg

 

Zie onze producten onder 360°

 

Voor alle productpresentaties PICARD

 

 

Alle overige presentaties van PICARD vindt U hieronder. 

 Zie Downloads

 

Volg ons op social media :

Een vraag over onze producten PICARD?

 


(*) Verplicht veld