Knipex, de specialist in tangen

Een successtory sinds 1882

 

In Cronenberg richtte Carl Gustav Putsch een kleine smederij voor tangen op met een gezel en twee leerlingen.
In de kelder van zijn huis smeden ze met de hand tangen en hoefijzertangen.

 

 

Portrait de Carl Gustav Putsch et ancienne forge

Kwaliteit is doorslaggevend 

Doorslaggevend voor de functie van een tang is de precisie: zonder precisie is er geen betrouwbaar knippen, vastgrijpen en vormgeven, maar ook geen spelingsvrije bediening. Door de nauwe toleranties, die we garanderen volgens de moderne productietechnologie, kunnen we voldoen aan onze strikte kwaliteitsspecificaties.

We bereiken deze specificaties door strikte metingen en een breed scala aan tests - na de afzonderlijke productiestappen en aan het einde van het hele proces. We gebruiken de nieuwste meettechniek en duurtestsystemen, maar ook praktijkgericht routinematig testen met de hand.

Om ervoor te zorgen dat onze tangen voldoen aan uw verwachtingen en onze hoge eisen, gebruiken we alleen geselecteerde staallegeringen die volgens onze specificaties zijn gewalst.

 

Innovaties van de "denktank"

Voortdurend betere tangen - dat is de leidraad, waaraan we onze volledige competentie en creativiteit besteden aan de uitvoering. We ontwikkelen nieuwe tangen en optimaliseren bestaande modellen zodat het werk nog effectiever en handiger wordt.

Daarom blijven we met onconventionele oplossingen komen die de norm stellen: nieuwe manieren van krachtoverbrenging, eenvoudigere en snellere bediening, de combinatie van verschillende functies in één tool en fantasierijke probleemoplossers voor speciale toepassingen. Dit bespaart energie en tijd en u behaalt met minder inspanning betere werkresultaten.

D

 

Gemaakt in Wuppertal, Duitsland 

 

Wij produceren uitsluitend in Duitsland, op de oprichtingslocatie in Wuppertal.

Dankzij een verticaal productiebereik van bijna 100% kunnen we alle productiestappen beheersen en direct beïnvloeden en continu verbeteren in het belang van de best mogelijke kwaliteit.

Van het productidee tot de verzending van de afgewerkte tang naar onze klanten: we doen alles onder één dak. Korte afstanden en een directe dialoog maken een nauwe afstemming van alle processen en uitwisseling van alle betrokken medewerkers mogelijk.

 

 Product videos

 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specifieke gereedschappen

KNIPEX biedt doelgerichte tangen voor specifieke industriele sectoren - «Made in Germany» sinds1882. Ontdek hieronder ons gamma voor elke sector van de industrie .

 

Electriciteit

Sanitair/ Verwarming

Industrie

Electronica

Automobiel

 

Zie Downloads 

 

 

Inschrijving voor de newsletter van KNIPEX

 

Volg ons op de sociale media  :

Een vraag over onze producten KNIPEX ?

 


(*) Verplicht veld