Freund, doeltreffend tuingereedschap met een zeer uitgebreid assortiment.

 

DE GESCHIEDENIS VAN DE KWALITEIT BEGON MEER DAN 170 JAAR GELEDEN 

1852: Oprichting van de smederij in Wuppertal

 

 

FREUND snoeischaren - de kwaliteit van de smederij - de belangrijkste drijfveer van het bedrijf. Het begon allemaal met de smederij-heggenschaar. Inmiddels zijn er veel nieuwe producten bijgekomen. In meer dan 40 landen werken professionals en hobbytuinders met kwaliteitsgereedschap van FREUND. Top in vakmanschap en design.  

1991 : Stategische verschuiving, ons verleden heeft toekomst

Bedrijven uit Schorndorf en Wuppertal fusioneren tot een succesvol productie-en distributiebedrijf, in 1993 werd de bedrijfsnaam FREUND VICTORIA Gartengeräte GmbH om sociale redenen opgericht , zij is gevestigd in Schorndorf. Deze operatie markeert het begin van de herpositionering van het bedrijf : van gespecialisserde fabrikant wordt het een marktgerichte leverancier van een compleet assortiment tuinapparatuur.

De ontwikkeling van de markt voor amateurtuinieren dicteerde de productie van steeds meer tuinapparaten bedoeld voor universeel gebruik, met een modern design en dat alles voor een redelijke prijs. Dankzij jarenlange productie-ervaring heeft FREUND VICTORIA maatstaven gezet voor productontwikkeling op de tuinmarkt.


 

2010:  Oprichting van het nieuwe logistieke en administratief gebouw

Dit gebouw vervangt het oude administratieve gebouw van 120 jaar oud. FREUND VICTORIA is wereldwijd actief en moet door haar internationale oriëntatie kunnen rekenen op efficiênte logistiek. De nieuwe gebouwen zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de prestaties op deze belangrijke gebieden , wat resulteert in een betere klantenservice.


 

WANDPLAKMODULES

De verkoopruimtes voor tuingereedschap zijn door FREUND VICTORIA naar individuele wensen ontworpen en marktgericht. Prestatiemodules maken een flexibele aanpassing aan de locatiemogelijkheden en het gewenste productassortiment mogelijk. FREUND VICTORIA professionals zorgen voor algehele uniformiteit, een aantrekkelijke productpresentatie die garant staat voor een goede verkoop.

 

                 

Product presentatie

 

 

Handgereedschap voor de tuin

FREUND VICTORIA biedt U ideën,  concepts - en oplossingen. De jarenlange ervaring leidt tot een uitgebreid en compleet assortiment met een optimale presentatie mogelijkheid. Een waaier aan lange steelgereedschap vervolledigd het assortiment alsook sneeuwruimers beschikbaar in attractieve verkoopdisplays !

 

 

 

Zie Downloads

 

 

Een vraag over onze producten Freund ?

 

 


(*) Verplicht veld