Expert, thuis in industriele markeringen.

In een steeds meer gedigitaliseerde wereld zijn ze echter onvervangbaar : Producten markeren 


 

EXPERT biedt oplossingen voor uw probleem voor een breed scala aan toepassingen! Of het nu gaat om permanente of tijdelijke markeringen, het bedrijf heeft een productontwikkeling dat bij U past, van klassieke timmerpotloden en permanente markers tot speciale markers op een breed scala aan ondergronden en omstandigheden. 

Met de EXPERT DRY marker, bekroond met een red dot design, vindt u bij EXPERT een absolute allrounder. Ruwe ondergronden, gladde ondergronden, stoffige applicatie ondergronden , geen probleem met het mooie uiterlijk. Of je nu door gaatjes wilt tekenen, schrijven of markeren, deze veelzijdige marker is de oplossing met een in de koker geïntregeerde puntenslijper in één hand direct bruikbaar.

EXPERT ziet zichzelf als een aantrekkelijke en eerlijke handelspartner. Een zeer goede prijs/prestatieverhouding gecombineerd met een hoog serviceniveau begeleiden hun oplossingsgericht handelen. Tevreden zakenpartners in de hele toeleveringsketen en tevreden medewerkers maken deel uit van hun ambitie en succes. 

Wilt u producten gepersonaliseerd met uw bedrijsnaam of logo? Geen probleem EXPERT heeft de oplossing zowel voor kleine hoeveelheden als voor een compleet assortiment. Laat het ons zeker weten .


 

ueberuns-slider-1160x430

Product presentatie

 

 

Zie ons productassortiment hieronder   

 

 

 Zie downloads

Een vraag over onze producten EXPERT ?

 


(*) Verplicht veld