Benning, expert in elektrische omvormers en meetgereedschap.

1938 Oprichting - Werkplaats gespecialiseerd in reparatie van elektrische machines en systemen

Na de oprichting in 1938 repareerde het bedrijf elektische systemen en machines.Het machine reparatiebedrijf heeft zich nu verder ontwikkeld als een van Europa’s toonaangevende servicecentra voor alle soorten elektrische machines.

Fondé en 1938

Sinds 1948 - Ontwikkeling en fabricage van test-en meetapparaten type DUSPOL®, DUTEST®

In 1948 begon het bedrijf de bekende testapparatuur te ontwikkelen en te vervaardigen DUSPOL® en DUTEST®. In de loop van de tijd een compleet programma op het gebied van Test- en meetapparatuur ontwikkeld, welke wereldwijd goed erkend wordt als kwaliteitsproducten door experts.

 

Depuis 1948 - Développement et production d'appareils

Test, meet en veiligheidsinstrumenten 

Het assortiment DUSPOL® et DUTEST® is bedoeld voor het testen van spanning, fase, polariteit, fasedraairichting, continuïteit en halfgeleiders (dioden).

Veiligheidsinstrumenten

De apparaattesters BENNING IT 101 / IT 105 / IT 115 / IT 130  maken een veilige en tijdbesparende veiligheid en het perodiek testen van elektrische apparaten in overeenstemming met de norm DIN VDE 0100  en de internationale norm.

 

Dankzij de testers BENNING ST 710 / ST 725 zijn de veiligheidscontroles en aanvullende controles van elektische apparaten volgens de norm DIN VDE 0701-0702, 0751-1 (DIN EN 62353) et BGV A3 betrouwbaarder en sneller.

 

Digitale multimeters en digitale elektische klemmen

Het assortiment apparaten biedt een optimale oplossing voor alle eisen en toepassingen. Onze apparaten gebruiken de klassieke middelingsmeetmethode (RMS) maar ook de echte effectieve waarde-meetmethode (TREU RMS) tot de maximale spanning van meetklasse CAT IV.


 

Meetappartuur voor fotovoltaïsche energie 
BENNING biedt een reeks meetappartuur en accessoires aan voor inbedrijfstellingstest, periodieke test en presentatiebeoordeling van netgekoppeld PV-ssytemen in overeenstemming met de normen VDE 0126-23, DIN EN 62446. (BENNING PV 1-1BENNING PV 2BENNING PV 3,  BENNING SUN2)

 


 

 

Product presentatie

 

 

 

 

 

 

 

Een uitgebreid gamma van electrische meetgereedschappen voor de industrie

 

Zie Downloads

 

Schrijf U in voor de Newsletter van BENNING !

 

Volg ons op social media :

Een vraag over onze producten BENNING ? 

 

 


(*) Verplicht veld